Trukkien huolto

Suomen Teollisuusrengas Oy huoltaa ja tekee viankorjaukset kaikkiin trukkimerkkeihin ammattitaidolla. Teemme trukkihuollot maahantuojien merkkikohtaisten suositusten mukaisesti. Trukkimekaanikkomme ovat maahantuojan kouluttamia, useiden vuosien työkokemuksen omaavia trukkialan asiantuntijoita. Toimimme akselilla Varsinais-Suomi, Ahvenanmaa, Uusimaa, Satakunta ja Pirkanmaa.

Trukkien varaosat, lisälaitteet ja akut

Varaosatoimittajiemme verkosto on kattava, joka takaa nopean varaosien saatavuuden sekä oikean hintatason. Paljon varaosia löytyy myös suoraan liikkeestämme.

Kauttamme nopeasti trukkien sivusiirrot, asetinlaitteet, haarukat, pyörittimet, pihdit, henkilönostokorit jne. sekä niiden varaosat. Myymme trukkien lisälaitteita myös suoraan varastosta.

Tarjoamme sähkötrukkien akut aina kilpailukykyiseen hintaan. Muistathan huolehtia akun säännöllisestä vesityksestä, sillä se pidentää sen käyttöikää huomattavasti. Toimitamme tähän tarkoitukseen soveltuvat järjestelmät. Kauttamme saat akkuvettä aina edullisesti, myös asiakkaan omiin astioihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

Varaosakyselylomake

* pakollinen tieto. Mahdolliset liitteet voit lähettää osoitteeseen mikko.kaistamo@teollisuusrengas.fi.

Trukki

Varaosa

hCaptcha